EINTRACHT

Pošto-poto žele Lakića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2013. 14:23

U novom izdanju njemačkog Kickera sagledane su pripreme nogometnih klubova Bundelige, pa tako i one Eintrachta iz Franfurta, koji je jako zagrizao za hrvatskog igrača Wolfsburga Srđana Lakića...

Momčad trenera Armina Veha priprema se u Abu Dhabiju za nastavak sezone, a prema pisanju Kickera strateg Eintrachta nema više strpljenja za svoje trenutne napadače, te će napraviti sve što je potrebno da do kraja mjeseca dovede Lakića na posudbu do kraja sezone.

Veh, piše Kicker, nije zadovoljan Olivierom Occeanom, Robom Friendom (obojica Kanađani) i posuđenim Kameruncem iz Club Bruggea Dorgeom Kouemahom, te rješenje za svoje glavobolje vidi u Srđanu Lakiću, trenutno zapostavljenom igraču drugog Bundesligaša Wolfsburga.

- Lakić je već u Kaiserslauternu pokazao da može igrati u Bundesligi. A uz to je i sjajan u igri glavom - objasnio je Veh zašto želi 29-godišnjeg hrvatskog napadača.

No, Eintracht može dovesti Lakića, samo u slučaju ako Wolfsburg i dalje bude plaćao dio njegovih ugovorenih primanja. Naime, frankfurtska momčad navodno nema financijskih sredstava kojima bi otkupila Lakićev ugovor.

Hrvatski je napadač, pak, nesretan trenutnom situacijom, i nada se da će se ista što prije riješiti u njegovu korist.

- Ja samo želim igrati. Predobar sam za dugoročno sjedenje na klupi - rekao je Lakić za Kicker.

Novi trener Wolfsburga Dieter Hecking navodno ne želi pustiti Lakića, a da ipak ima neke planove za njega u "vukovima" potvrdio je u srijedu kada je našem napadaču dao svih 90 minuta u prijateljskoj utakmici protiv Werdera. Lakić se nije upisivao u strijelce, dok je njegov klub poražen s 2-1.

Linker
21. rujan 2024 18:49