Denis Doyle/Getty Images
PIŠE TUTTOSPORT

POTPUNI RASPAD ŠAMPIONSKOG REALA? Talijani lansirali senzaciju: Jedna od najvećih zvijezda zatražila odlazak u trenucima dok Real trese teška kriza

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2018. 14:13

Talijanski Tuttosport lansirao je senzacionalnu vijest koja je glasno odjeknula u španjolskim medijima. Naime, tvrde da je Brazilac Marcelo zatražio transfer iz Real Madrida u - Juventus.

Vijest je prenio i španjolski As, a navodno se Marcelo želi priključiti Cristianu Ronaldu u redovima 'Bianconera'.

Navodno je Juventus već razradio ekomonski aspekt velikog transfera. Piše se da bi transfer 30-gpdišnjeg lijevog beka Reala Juventus koštao između 50 i 60 milijuna eura. U Juventusu bi pak u slučaju njegovog dolaska poslali drugog Brazilca, Alexa Sandra, na posudbu u neimenovani premierligaški klub.

Vijest o Marcelovom zahtjevu dolazi u trenutku dok Real trese velika kriza, kada su bez pobjede u pet utakmica zaredom i kada se trese trenerska klupa Julenu Lopeteguiju.

Podsjećamo, u rujnu je Marcelo u razgovforu za Realovu klupsku televiziju prisegnuo na vjernost 'Kraljevskom klubu: Sretan sam u Madridu. Ljudi znaju kakva je moja situacija, imam još višegodišnji važeći ugovor i jako sam sretan ovdje. Za mene je Real najbolji na svijetu".

Upravo zbog te izjave ovakve napise talijanskih medija treba uzeti s velikom rezervom...

Linker
04. svibanj 2024 05:12