Michael Regan/Getty Images
TEŠKI TRENUCI

POTPUNI RASPAD SUSTAVA U REDOVIMA ENGLESKOG PRVAKA Svlačionica okrenula leđa menadžeru, a jedna od najvećih zvijezda zavapila za transferom kod Hrvata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2018. 10:26

Ovo su teški trenuci za engleskog prvaka Chelseaja. Iz njih su dva uzastopna premierligaška poraza, momčad je na nezadovoljavajućem četvrtom mjestu, a menadžeru Antoniju Conteu naveliko se trese klupa.

Sportsmail saznaje kako je nakon visokog 4:1 poraza od Watforda u ponedjeljak bilo visokih tenzija u svlačionici Chelseaja, ali Conte nema namjeru ponuditi ostavku i svoju sudbinu stavlja u ruke Romana Abramoviča. Jasno je i zašto. Talijana aktualni ugovor veže za slavni klub sa Stamford Bridgea još 18 mjeseci, a po godini zarađuje 9 milijuna funti. U slučaju prijevremenog raskida dobit će bogatu odštetu.

Sportsmail piše da je Conte izgubio povjerenje i nadzor u svlačionici, zvijezde su mu okrenule leđa, a njegova smjena je samo pitanje vremena. Kao najveći favorit za njegovog nasljednika slovi Luis Enrique, a spominje se i Thomas Tuchel.

Da stvar po Chelsea bude gora, sjajni belgijski vratar Thibaut Courtois javno je izjavio da je sklon selidbi u Madrid.

Courtois je živio u Madridu između 2011. i 2014. godine dok je igrao za Atletico, a njegova bivša djevojka i njegovo dvoje djece žive ondje. A interes za njegovim dovođenjem pokazao je Real.

"Ako je Real zaista zainteresiran...da, moja osobna situacija mogla bi na sve utjecati. Moja osobna situacija usko je povezana uz Madrid...da, moje srce je u Madridu, to je logično i razumljivo, tamo žive moja djeca i njihova majka. Moja kćer mi često govori da joj nedostajem", otvorio se 25-godišnji Courtois za belgijski magazin Sport.

Iako u Chelseaju nude Courtoisu novi ugovor, koji bi ga učinio najplaćenijim vratarom Premiershipa, zov Reala mogao bi biti ipak preprimamljiv.

Linker
17. svibanj 2024 07:18