Michael Regan / Getty Images
POZITIVAN NA KORONAVIRUS

POTRESNA ISPOVIJED BIVŠE ZVIJEZDE BARCE I LIVERPOOLA RAVNO IZ IZOLACIJE: 'Imao sam užasnu glavobolju, no prepala me je jedna druga stvar...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2020. 15:03

Pepe Reina, bivši vratar Barcelone i Liverpoola, a aktualni član Milana na posudbi u Aston Villi, jedan je od sportaša koji je osjetio posljedice koronavirusa.

Naime, ovaj 37-godišnjak je prije dva tjedna osjetio simptome bolesti, a na testiranju je bio pozitivan. Potom se stavio u samoizolaciju.

"U izolaciji sam otkako sam uočio prve simptome koronavirusa. Imao sam groznicu, kašljao sam i imao užasnu glavobolju kao nikad prije u životu, te sam bio sve umorniji. No, ono što me baš prepalo su problemi s disanjem. Trebalo mi je 25 minuta da dođem do zraka. Imao sam osjećaj kao da mi je grlo zatvoreno i zrak ne prolazi", rekao je Reina za Corriere dello Sport.

Srećom, danas se Reina osjeća puno bolje.

"Prvih sedam dana proveo sam zaključan u sobi i nisam želio da mi djeca ulaze kako se ne bi zarazila. Nekako smo supruga i ja sve uspjeli organizirati, a sada je situacija puno bolja i oporavljam se", zaključio je Reina.

Linker
04. svibanj 2024 04:37