StoryEditor
 Getty Images
IMA LI NADE ZA NJEGA?

POVRATAK KONTROVERZNOG NOGOMETAŠA U REPREZENTACIJU NIJE TAKO IZVJESTAN 'Mario je jedan od najboljih napadača na svijetu, ali to više nije dovoljno'

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2020. 11:16

Roberto Mancini jako dobro poznaje jednog od svojih miljenika u karijeri, a to je sigurno Mario Balotelli, a kojeg je trenirao u Interu, Manchester Cityju. Jedno od pitanje novinara u jednom od posljednjih intervjua bio je njegov status, odnosno, ima li kakve šanse da se napadač koji je obilježio Euro 2012. godine pronađe, barem na širem popisu...

"Zbog kvaliteta koje je imao, ali i koje još uvijek ima, on je za mene jedan od najboljih napadača na svijetu", rekao je Mancini za Sky, te je dodao:

"Ali to nažalost nije dovoljno. Nije puno toga uradio u Bresciji ove sezone i on sam to zna. On se nada da će opet biti onaj stari Mario iz Cityja, a ako bude, vrata su mu otvorena".

Brescia je trenutačno posljednja u Serie A, a popularnim "lastavicama" nije pomogao niti Balotellijev dolazak.

"Cilj je osvajanje Eura, to je jasno. Jako sam zadovoljan reprezentacijom, iako se nismo baš previše sastajali u zadnje vrijeme vezano uz ovu krizu". zaključio je izbornik talijanske reprezentacije.

Linker
28. svibanj 2020 00:10