Drago Sopta/CROPIX
KONAČNO GOTOVO, ILI...?

Pregovori se bliže kraju: Luka Modrić kroz nekoliko sati postaje igrač Real Madrida

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2012. 16:18

U današnjem izdanju madridskog AS-a, objavljeno je kako su pregovori između Real Madrida i Tottenhama oko prelaska Luke Modrića ubrzani te im se bliži kraj.

- Modrić je nadomak formalnom potpisu ugovora s Realom. U posljednjih nekoliko sati pregovori su znatno ubrzani i sve je trebalo biti riješeno već u petak navečer. No, ostale su nerazjašnjene još određene financijske pojedinosti pa je korespondencija između Madrida i Sjedinjenih Država, gdje se Tottenhamovi nogometaši nalaze, nastavljena, navodi AS.

Trener Reala, Jose Mourinho danas vodi momčad na američku turneju, a ideja je bila da se i Luka Modrić nađe u zrakoplovu.

- Čak i da se ne stigne ukrcati na let s budućim suigračima, Modrić će u SAD putovati samostalno čim transfer bude gotov, pišu Španjolci.

S druge strane Marca donosi tekst pod naslovom "Real ohladio zanimanje za Luku Modrića".

"Real Madrid je odlučio "ohladiti" pregovore za potpisivanje Luke Modrića. To je najbolja strategija da se dodatno ne uzburkaju tenzije s Tottenhamom, koji se smatra prijateljskim klubom. Nadalje, vjeruje se da će operacija trajati dugo, sve dok Daniel Levy ne prihvati 35 milijuna eura koje je klub označio kao maksimum koji je spreman ponuditi", piše autor teksta Ulises Sanchez-Flor.

Dakle, Marca navodi kako će Real zaigrati "igru čekanja" do posljednjih trenutaka prijelaznog roka da bi smekšao stav nepopustljivog Levyja.

Uoči prijateljskog susreta protiv Benfice u Lisabonu (poraz Reala 5-2, op.a.) Realov je trener Jose Mourinho upitan o mogućim novim prinovama u klubu (jasna aluzija na Modrića, op.a.), ali je spustio "loptu na zemlju":

- Neću govoriti o igračima iz drugih klubova.

Marca piše kako Mourinho Modrića smatra velikim pojačanjem za sljedeću sezonu i da ga je spreman čekati sve do 31. kolovoza, koji je posljednji dan prijelaznog roka u Španjolskoj.

Danas kontroverzni Portugalac vodi "los blancose" na sjevernoameričku turneju, a ideja je bila da Modrić bude među putnicima. Prema Marci, ta je ideja propala...

Linker
21. rujan 2024 14:24