LINDSEY PARNABY Afp
KUDA ĆE CRISTIANO?

Agent traži Ronaldu novi klub, već je uspostavljen kontakt sa megazvijezdom, a spominje se i ludi scenarij

Gdje će Ronaldo nastaviti karijeru nakon eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom?
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. studeni 2022. 23:26

Nakon oštrog javnog istupa na Talk TV-u, praktički nema više nikakve dvojbe oko toga da je Cristiano Ronaldo posljednju utakmicu za Manchester United odigrao 6. studenoga, kad je kao kapetan predvodio momčad u gostujućem porazu kod Aston Ville (3:1).

Trenutačno je nogometni svijet okrenut prema skorom početku Svjetskog prvenstva, no Ronaldov agent Jorge Mendes aktivno radi na pronalasku novoga kluba za svog najvrjednijeg štićenika.

Tek treba vidjeti kako će United i Ronaldo razriješiti svoj odnos, ali raskid ugovora koji traje do kraja sezone je jedini izgledan scenarij. Pomirenje je nakon svega što je Portugalac izrekao – nemoguće.

Iako se još ljetos spekuliralo kako Ronalda žele Chelsea, Bayern i Atletico Madrid, na kraju je ispalo da nitko od njih zapravo nije spreman preuzeti rizik njegova angažmana. Jasno je da je Ronaldo isplativ u marketinškom smislu, no kad je u pitanju momčad, tu su stvari ipak malo drugačije.

A ne pronađe li Ronaldo novi klub u Europi (spominje se Sporting iz Lisabona kao jedna od preostalih opcija), nije nemoguće da ode ‘preko velike bare‘.

Inter Miami, klub koji se natječe u američkom MLS-u, rado bi ga vidio u svojim redovima. The Sun piše kako je vlasnik David Beckham već uspostavio kontakt s predstavnicima bivšeg suigrača iz Manchester Uniteda.

No, to nije sve, jer Beckham s Interom ima velike ambicije. Moguće je, naravno, da su to ‘spekulacije bez legitimacije‘, no The Sun tvrdi kako Beckham jednog dana u svom klubu želi spojiti Ronalda i Lionela Messija. Kakva bi to tek priča bila...

Linker
20. travanj 2024 11:49