Gabriel Martinelli 

 IAN KINGTON Afp
HIT IGRAČ ‘TOPNIKA‘

Arsenal će morati utrostručiti plaću sjajnom Brazilcu koji je u tinejdžerskim danima odbio Manchester United

Nogometaši Arsenala briljiraju u dosadašnjem dijelu premierligaške sezone, jedan od najistaknutijih je Gabriel Martinelli
Piše: SNObjavljeno: 11. listopad 2022. 06:22

Nakon devet odigranih kola Arsenal je na čelu premierligaške ljestvice sa bodom više od Manchester Cityja, a 21-godišnji Martinelli u dosadašnjem je dijelu sezone upisao 4 gola i 2 asistencije.

Nakon sjajnih igara u novoj sezoni odmah su se pojavila nagađanja da su za njega zainteresirani neki od najvećih klubova svijeta, a njegov aktualni ugovor prema kojem zarađuje oko 70.000 funti tjedno istječe na ljeto 2024. godine.

Ali sam Martinelli kaže kako je jako sretan u Arsenalu i da nema namjeru mijenjati klub.

image
IAN KINGTON Afp

"Želim ostati u Arsenalu naravno. Razgovaramo o novom ugovoru, pa pričekajmo da vidimo što će se dogoditi. Ali vjerujte da želim ostati u Arsenalu", rekao je Martinelli nakon Arsenalove 3:2 pobjede protiv Liverpoola.

A Arsenal će morati dublje posegnuti u džep za Martinellijevo produljenje, tvrdi Daily Mail i utrostručiti njegovu plaću.

Trenutno su najbolje plaćeni igrači Arsenala Gabriel Jesus i Thomas Partey koji zarađuju oko 200.000 funti tjedno, a vjeruje se da će ‘Topnici‘ morati mladom Brazilcu dati plaću približnu spomenutom dvojcu za potpisivanje novog ugovora.

U Manchester Unitedu sada zasigurno žale što je Martinelli odbio dolazak u njihove redove još u tinejdžerskim danima...

Linker
23. travanj 2024 04:18