JUSTIN TALLIS Afp
FANTASY PREMIERSHIP

Arsenal je jako loš, mogao bi stradati kod Manchester Cityja, a West Ham je u velikom zaletu

Pogledajte kako je naš znalac otišao u hendikep i uzeo prvo mjesto u prošlom kolu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2021. 17:26

Nema puno igrača koji fantasyja igraju s "hendikepom", koji su spremni prebaciti iznos od 100 milijuna eura za sastavljanje momčadi, jer to im automatski odnosi 15 posto osvojenih bodova. Ako pređu granicu od 115 milijuna oduzima im se čak 30 posto osvojenih bodova. Što je realno nenadoknadivo.

Međutim, u 2. kolu fantasy Premiershipa najbolji je bio igrač koji je ušao u "hendikep" složivši momčad za 108,3 milijuna eura. Na koncu je osvojio 90 bodova, dva više od prvog pratitelja. Ključni odabir bio je West Hamov Antonio u ulozi kapetana, jer na njemu je uzeo 36 bodova, ili skoro 40 posto od svih koje je osvojio.

Naš znalac u svom je rosteru koristio igrače iz čak 8 momčadi, s tim da ni iz jedne nije imao više od dva igrača. Vidi se da igrač poznaje Premiership te da pažljivo bira igrače.

Na koga se kladiti u 3. kolu? Sjajni City igra doma protiv Arsenala koji je neprepoznatljivo i jako naivno loš. Arsenalov trener Arteta je Guardiolin učenik, a to će ga još dodatno opteretiti. West Ham također gazi, Crystal Palace je pak loše otvorio sezonu...

Linker
03. svibanj 2024 03:35