JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
TVRDE ŠPANJOLCI

Barcelonin dragulj seli u Englesku? Supermenadžer Kataloncima obećao ponudu tešku 70 milijuna eura

Tako velika financijska injekcija bila bi sjajna za španjolskog velikana i olakšala mu situaciju
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2023. 07:34

Barcelona će ovog ljeta morati osjetno smanjiti troškove i prodati neke igrače ukoliko žele vratiti Lionela Messija, dovesti nova pojačanja i istovremeno zadovoljiti financijski pravilnik koji je postavila La Liga.

Najavljuje se da Barcelona mora smanjiti troškove za oko 200 milijuna eura godišnje, a kako bi to učinila pored smanjenja primanja nužna će biti i prodaja pojedinih igrača. Među onima koji bi lako mogli napustiti klub je i Barcelonin dragulj Ansu Fati.

Katalonski Sport tako navodi da bi igrač koji je debitirao za Barcelonu 2019. godine kao 16-godišnjak mogao ovog ljeta karijeru mogao nastaviti u Premiershipu. Fatijev agent je renomirani Jorge Mendes koji je godinama bio zadužen za menadžment Cristiana Ronalda, a navodno je on katalonskom velikanu obećao ponudu za Fatija tešku 70 milijuna eura iz Engleske.

Takva financijska injekcija bila bi sjajna za Barcelonu, uveliko bi im olakšala situaciju, a nije poznato koji bi to engleski uglednik mogao toliko iskeširati za danas 20-godišnjeg Fatija.

Linker
02. svibanj 2024 13:30