ZELJKO HAJDINJAK Cropix
DINAMU 17 MILIJUNA EURA?

Baturina je oduševio sve u Arsenalu, a jedna utakmica ih je posebno uvjerila da ga moraju dovesti

Engleski velikan veznjaka Modrih vidi kao novog Luku Modrića i ne želi ga propustiti dovesti
Piše: SNObjavljeno: 11. travanj 2023. 10:19

Martin Baturina polako se nameće kao prvo ime Dinama. Mladi veznjak igra sve bolje i već sada je jedan od najvrijednijih eksponata maksimirskog sastava. Brojni svjetski mediji pišu o interesu europskih velikana za 20-godišnjaka, a nedavno je u prvi plan iskočio londonski Arsenal.

Ranije se pisalo kako Englezi Baturinu uspoređuju s Lukom Modrićem i nadaju se kako sada neće napraviti grešku kao s Lukom i propustiti dovesti mladog Dinamovog dragulja. Arsenalov magazin The Gooner piše da londonski sastav već mesecima prati Baturinu.

‘Baturina je nizom impresivnih nastupa za Dinamo i mladu reprezentaciju uvjerio Arsenal da ga dovede ovog ljeta. Arsenal ga je mjesecima pratio, a posebno je bio impresioniran njegovom igrom u 4:0 pobjedi protiv Hajduka. U toj utakmici je zabio gol iz poluvoleja i upisao asistenciju‘, piše The Gooner pa dodaje:

‘Baturina je krajem prošlog mjeseca dodatno uvjerio Arsenal u svoj talent. Protiv mlade reprezentacije Engleske, sastavljene od zvijezda Premier lige, Hrvatska je slavila s 2:1, a Baturina je odigrao ogromnu ulogu u toj pobjedi i fantastično zabio iz slobodnjaka za 1:0.‘

Englezi pišu kako bi Dinamo za Baturinu mogao tražiti oko 17 milijuna eura.

Linker
04. svibanj 2024 05:53