OSCAR DEL POZO Afp
NEIZVJESNOST U MADRIDU

Benzemin misteriozan odgovor sve zbunio, evo kako je zvijezda Reala odgovorila na pitanje o transferu života

Francuski napadač nije mogao izbjeći novinare na dodijeli nagrade koju je osvojio i Modrić
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 01. lipanj 2023. 19:59

Španjolski novinari jedva su dočekali uhvatiti Karima Benzemu. Francuz ih nije mogao izbjeći, u četvrtak se pojavio na dodijeli nagrade Marca Leyenda (Marcina Legenda), španjolski list dodjeljuje ju sportašima koje procjenjuje najboljima u povijesti. Prošle godine osvojio ju je Luka Modrić.

- Ponosan sam na svoju karijeru. Kao dječak sam sanjao da ću zaigrati za Real Madrid i uvijek ću pamtiti potpis za ovaj klub. Tada sam razmišljao o užitku i trofejima. I obistinilo se, mnogo smo toga osvojili. Na svijetu nema kluba poput Reala, ovdje su igrali sami velikani. Znam i da me navijači Reala jako vole, to mi puno znači - poručio je Benzema s nagradom u rukama.

Kako se ovih dana podiglo mnogo prašine zbog možebitnog odlaska Benzeme u Saudijsku Arabiju, Španjolci su, pored čestitki, centarforu uputili i nekoliko pitanja o budućnosti. Hoće li ostati u klubu ili prihvatiti aktualnog saudijskog prvaka Al Ittihada, koji bi ga po jednim izvorima platio 100, a po drugima čak 200 milijuna eura na sezonskoj bazi.

- Zašto bih rekao išta o svojoj budućnosti? Ljudi svašta pričaju, internet nije stvarnost. Uživam u Realu. Jučer, danas i sutra na treningu - zagonetno je odgovorio vlasnik Zlatne lopte, pa dodao da trenutno razmišlja isključivo o utakmici protiv Athletic Bilbaa zakazanoj za nedjelju.

Linker
19. travanj 2024 20:24