Bernardo Silva

 NEWS IMAGES LTD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA News Images Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia
TALIJANSKI STRUČNJAK TVRDI

‘Bernardo Silva ide u Barcelonu, ali samo pod jednim uvjetom, a Aubameyang je sve već dogovorio‘

Hoće li do kraja prijelaznog roka doći do novih transfera na relaciji Barcelona - Chelsea i Man. City - Barcelona?
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 20. kolovoz 2022. 13:44

Stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je nove detalje o najnovijim transferima između Chelseaja i Barcelone, te Manchester Cityja, uključujući igrače poput Frenkieja de Jonga, Pierre-Emericka Aubameyanga, Marcosa Alonsa i Bernarda Silve.

Posljednja objava talijanskog novinara na YouTubeu započela je raspravom o najnovijem s Manchester Unitedom i implikacijama njihovog ugovora o potpisivanju brazilskog internacionalca Casemira iz Real Madrida – u smislu što to znači za De Jonga.

"Oni ne osjećaju da su blizu De Jonga, ili da napreduju po tom pitanju, Man United zna da ako se nešto dogodi, Chelsea će biti tu," rekao je Romano.

Romano je zatim prešao na ono što slijedi za Barcelonu i Chelsea u ovom divljem i užurbanom ljetnom prozoru, pri čemu su oba kluba iznimno aktivna u potrazi za novim regrutima. Barcelona je "otela" engleskom klubu Raphinhu i Julesa Koundéa, dok su cijelo ljeto pratili španjolski dvojac Marcosa Alonsa i Cesara Azpilicuetu. Kapetan Chelseaja Azpilicueta svoju je budućnost posvetio Stamford Bridgeu potpisivanjem novog ugovora koji vrijedi do 2024. godine.

Ali stvari s Alonsom ostaju u zraku, dok bi se posao još uvijek mogao odvijati u drugom smjeru za Barcinog napadača Aubameyanga.

"Barcelona ne želi uključiti Marcosa Alonsa u ovaj posao. O Marcosu Alonsu žele razgovarati u zasebnom dogovoru. Jako su napredovali u pregovorima za Alonsa, ali ga ne žele zaključiti, jer bi dovođenje Alonsa moglo biti problem dok se ne riješe nekih igrača i ne smanje plaće. Žele stoga voditi odvojene pregovore za Aubameyanga. Chelsea nema namjeru potrošiti više od 15 milijuna funti, možda s nekim dodacima, dok Barcelona traži 30 milijuna eura. Aubameyang je gotovo dogovorio osobne uvjete s Chelseajem u četvrtak navečer na sastanku u Londonu. Dakle, sada je sve na klubovima."

Barcelona se pokušava za to vrijeme riješiti Depaya i dovesti Bernarda Silvu.

"Depay ima dogovor s Juventusom koji se gura da ga potpiše, ali bez da plati odštetu Barci. Ostaje nam Bernardo Silva. Ako Frenkie de Jong ne napusti Barcelonu, dovođenje Bernarda Silvu će biti jako teško za Barcu.

Manchester City je uvjeren da ima dobre šanse zadržati Bernarda u klubu. Pep Guardiola razgovara s igračem, jer stvarno želi da Bernardo bude važan dio priče u Man Cityju. ove sezone. Dakle, u ovom trenutku Bernardo je još uvijek otvoren za pridruživanje Barceloni, ali neće forsirati taj potez, neće stvarati problem Cityju."

Linker
22. travanj 2024 21:33