Cristiano Ronaldo je napustio teren četiri minute prije kraja susreta

 Matt West/shutterstock Editorial/profimedia
OPET U SREDIŠTU PAŽNJE

Bijesni Ronaldo odjurio u svlačionicu prije kraja utakmice, o svemu se nakon pobjede oglasio i Ten Hag

Svoj komentar na Ronaldovu reakciju ponudio je i legendarni Alan Shearer
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2022. 23:51

Manchester United je s 2:0 slavio u derbiju protiv Tottenhama, a možda i najbolju utakmicu velikana s Old Trafforda ove sezone Cristiano Ronaldo je odgledao s klupe. Odluka Erika Ten Haga da ga ostavi na klupi, najvećoj zvijezdi kluba nikako nije dobro sjela.

Portugalac je četiri minute prije kraja utakmice bijesan napustio travnjak i zaputio se u svlačionicu. Već je i ranije bilo govora o njegovom nezadovoljstvu zbog manjka minutaže, a sada je to još jednom jasno pokazao.

Ten Hag ga je opet ostavio na klupi protiv Tottenhama nakon što se Ronaldo vratio u ekipu nakon nekog vremena koje je proveo na klupi. To ga je očito razljutilo pa je ekipu ostavio prije kraja susreta bez da je pobjedu proslavio sa suigračima i stručnim stožerom ili pak pozdravio navijače.

"Vidio sam ga. Time ću se baviti sutra, ne danas. Slavimo ovu pobjedu i moramo se što prije pribrati jer slijedi nova utakmica u subotu", kratko je komentirao Ten Hag nakon utakmice.

Svoje viđenje Ronaldovog odlaska s terena ponudio je i legendarni Alan Shearer koji je bio komentator za Amazon Prime Video.

"Razumijem njegovu frustraciju, ali ako pogledate širu sliku, njegova ekipa je odigrala jako dobro. Trener je morao donijeti tešku odluku i pokazalo se da je bio u pravu. Govorimo možda o najboljem igraču kojeg smo ikada gledali, ali to samo još više otežava treneru. Pitat će ga sigurno o tome, ali trebali bismo pričati o igračima koji su večeras bili na terenu", rekao je Shearer.

Linker
26. travanj 2024 07:22