TOM DUBRAVEC Cropix
ENGLEZI OBJAVILI

Bila bi to kruna njegove karijere! Chelsea nakon Gvardiola želi još jednog Vatrenog koji je oduševio svijet

Njegove igre na Svjetskom prvenstvu engleske su novinare ostavile bez daha.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2022. 11:00

Josip Juranović velika je želja londonskog Chelseaja! OK, takvih igrača u ovo vrijeme je mnogo, naročito otkako je klub sa Stamford Bridgea preuzeo američki multimilijarder Todd Boehly. Već prošlog ljeta odrađen je shopping kojim je na platnu listu plavog kluba dospio čitav niz imena, a ista stvar se priprema i za ovu zimu.

Ljudi poput Enza Fernandeza, Joaa Felixa, Joška Gvardiola i inih spominju se već neko vrijeme. Sada je tu i Juranović, za kojeg se interes iz zapadnog Londona još dodatno uvećao nakon što je na utakmici engleskog prvenstva protiv Bournemoutha ozlijedio Reece James.

Engleskom reprezentativcu vratili su se problemi s koljenom zbog kojih je ranije morao napustiti igru, a Juranović se čini kao idealna opcija za nadomjestak na poziciji desnog braniča. Standardni član udarne postave škotskog Celtica ne bi bio skupocjen dodatak momčadi, engleski mediji procjenjuju da bi čitav posao Chelsea mogao stajati tek oko 8 milijuna funti.

image
DUJE KLARIC Cropix

Celtic ne bi imao ništa protiv Juranovićeve prodaje, dapače, već su mu i pronašli zamjenu. Radi se o kanadskom desnom beku Alistairu Johnstonu kojeg su doveli iz kanadskog Montreala.

Englezi ne prestaju s hvalospjevima na račun Juranovićeve igre na SP-u u Kataru. Posebno ih se dojmila predstava protiv Brazila u četvrtfinalu, kada je znalački "uštopao" Viniciusa, jednu od najvećih brazilskih zvijezdi.

Linker
19. travanj 2024 06:02