Slaven Bilić u utakmici protiv Fulhama 
 GETTY IMAGES
TRILER ZAVRŠNICA!

Bilić ima novi problem! Nezaustavljivi Srbin i društvo ušli u veliku bitku, pogledajte šou u zadnjem kolu

Brentford je ispustio meč-loptu, a na kraju bi se mogao radovati neočekivani adut iz drugog plana
Piše: SNObjavljeno: 18. srpanj 2020. 19:57

Postaje sve ubudljivije u engleskom Championshipu, odnosno u drugom razredu engleskog nogometa. Prvo je Bilićev WBA kiksao u petak, onda je zakazao u subotu i Brentford i sad se (neočekivano) uključio i Fulham koji kolo prije kraja također ima šansi za izravan plasman...

Bila je to poslastica kola, uostalom osam golova ne viđa se svaki dan. Fulham je 5-3 slavio protiv Sheffielda, a odličan u redovima domaćina bio je Aleksandar Mitrović koji je zabio dva gola i upisao jednu asistenciju.

Mitrović je inače i prvi strijelac lige, ukupno je zabio - 26 golova!

"Nismo bili pravi danas. Ništa nije išlo kako treba. U srijedu moramo pobijediti, nema druge", poručio je trener Thomas Frank, trener Brentforda.

Situacija je sad opet obećavajuća za Slavena Bilića koji pobjedom rješava pitanje promocije (QPR u srijedu), no obzirom da njegov WBA ne briljira u zadnjim utakmicama, izravnom plasmanu mogu se nadati još dva kluba.

Brentford s bodom zaostatka, te Fulham koji je iskoristio pogreške, priključio se u lov na drugo mjesto sa samo dva manje od WBA. Naravno sve teorije otvaraju se u slučaju da Bilićeva momčad kiksa i uzme samo bod ili još gore - da izgubi na domaćem travnjaku.

"Bilićeva momčad ne izgleda dobro", kritiziraju bivšeg hrvatskog izbornika engleski mediji, a svjestan je on toga i sam.

Dobio je neočekivanu priliku, drugu šansu, i ima novu meč-loptu. Ako i ovu ispusti, psihološki će teško ući u lutriju dodatnih kvalifikacija, tamo gdje će biti mjesta samo za - jednoga...

U posljednjem kolu, koje je na rasporedu u srijedu, sastat će se Bilićev West Bromwich Albion protiv Queens Park Rangersa, Brentford igra također doma i to protiv Barnsleya, a Fulham je na gostovanju kod Wigan Athletica. Svi susreti startaju u 20:30 sati...

image
SCREENSHOT

Linker
16. travanj 2024 17:27