Slaven Bilić
 Reuters / Matthew Childs Livepic
NOVI TEŽAK ISPIT

BILIĆ PROSLAVIO ROĐENJE KĆERKE, PA PORUČIO 'Moji igrači pate i očajnički žele ispraviti pogreške, a ja sam pun energije i potpuno usredotočen'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2016. 14:42

Na presici uoči nedjeljne utakmice protiv Southamptona Slaven Bilić se pohvalio rođenjem kćerkice. On i partnerica Ivana Đeldum su presretni.

"Moja kćerka se rodila prije nekoliko dana i obožavam ju, ali i dalje imam puno energije i potpuno sam usredotočen na utakmicu u nedjelju", objasnio je Bilić, koji je postao otac po četvrti put.

Pred nogometašima West Hama novi je težak izazov. Nakon što su na jedvite jade savladali niželigašaAccrigtona u Liga kupu (1:0) momčadi Slavena Bilića predstoji nedjeljni domaći ogled protiv Southamptona.

Što se Premierlige tiče, West Ham je nanizao tri uzastopna poraza i sada će 'čekićari' pokušati preokrenuti stvari.

"Prije tjedan dana u ovoj sam kolumni napisao da očekujem veliku reakciju protiv West Bromwicha nakon domaćeg poraza od Watforda. Nije se dogodilo. I što sad? Da kažem 'dosta je dosta' i napravim velike promjene, imam li drugih opcija? Vidim igrače svakog dana u tjednu i procjenjujem moral, individualni i momčadski i ono što sam vidio nakon poraza od WBA je vrlo pozitivno. Vidim igrače koji pate i koji žele očajnički ispraviti pogreške iz zadnjih nekoliko utakmica. Nije kao da im nije stalo. Bilo bi drugačije da su pognuli glave i ramena. Ali pate, stalo im je i žele promijeniti stvari", piše Bilić u svojoj kolumni u London Evening Standardu.

"Dobra stvar je što se sve ovo dogodilo prilično rano. Možemo se izvući ako prihvatimo odgovornost. Svi mi. Mi smo ti koji moramo isforsirati promjene. Ako se vratimo unatrag i prošle smo sezone imali problema i borili smo se s ozljedama. Ali prionuli smo i izvukli se. Isto moramo napraviti i sada. Istina je vrlo jednostavna. Ovo je Premierliga i tu nema besplatnih obroka. Oni ne postoje".

"Prošle sezone smo protiv Southamptona igrali 28. prosinca. Imali smo tada niz od osam utakmica bez pobjede i savladali smo ih kod kuće 2:1 nakon čega su stvari krenule na bolje. Nadam se da će se nešto slično ponoviti u nedjelju", zaključio je hrvatski trener, čija momčad nakon pet odigranih kola drži razočaravajuće 18. mjesto s tek tri osvojena boda.

Linker
25. lipanj 2024 08:58