NELSON ALMEIDA Afp
VIŠE SE NE VRAĆA

Bivša velika zvijezda Chelseaja i Arsenala zbog prijetnji smrću ekspresno napustila klub i domovinu

Willian je raskinuo ugovor s Corinthiansom nakon što je od navijača dobio prijetnje smrću
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2022. 21:30

Brazilski Corinthians je ostao bez svojeg ponajboljeg igrača Williana koji je pobjegao iz kluba zbog prijetnji smrću koje je dobivao od navijača. Flamengo je izbacio Corinthians iz Copa Libertadoresa, a navijačima se nije svidjelo ispadanje od velikog rivala pa su se odlučili obračunati s igračima.

Brojni igrači, među kojima je i bivša zvijezda Chelseaja i Arsenala Willian, su dobili prijetnje smrću, a on je odmah priopćio upravi da želi raskinuti ugovor i otići iz zemlje. Uz to, odlučio je i da neće više nikada nastupati za neki klub iz Brazila.

Cortinthians mu je izašao u susret i raskinuo ugovor, a Brazilac je izgleda ekspresno pronašao novi klub, daleko od domovine u kojoj mu prijete smrću. Engleski mediji pišu kako će se vratiti u Premier ligu, a nova destinacija bi trebao biti Fulham s kojim ga se povezivali prije par mjeseci.

Navodno je sve dogovorio s Fulhamom i uskoro bi se trebao pojaviti u klubu i obaviti liječničke preglede i potpisati ugovor. Iako ima već 34 godine, Fulham mu je navodno ponudio dvogodišnji ugovor.

Linker
04. svibanj 2024 15:12