Philippe Coutinho

 LINDSEY PARNABY Afp
REŽIRAO JE PREOKRET

Bivša zvijezda Liverpoola i Barcelone oduševila u debiju, navijači euforični: ‘Tko još treba Grealisha?‘

Povratničkim premierligaškim nastupom Philippe Coutinho oduševio je sve
Piše: Dražen Krušelj/JLObjavljeno: 16. siječanj 2022. 09:29

"Tko još treba Grealisha?", euforični su navijači Aston Ville na društvenim mrežama nakon što se Philippe Coutinho na debiju predstavio golom i asistencijom. 29-godišnji Brazilac na posudbi iz Barcelone ušao je u igru protiv Manchester Uniteda u 68. minuti, u trenutku dok su "crveni vragovi" u rukama držali velikih 2-0, da bi za kratko vrijeme u suradnji s poletarcem Jacobom Ramseyem (20) režirao preokret.

Villa je odlučila da će u siječnju otvoriti novčanik i potrošiti nešto od 100 milijuna funti uprihođenih prodajom Jacka Grealisha u Man City. Iz Evertona je za 25 milijuna funti stigao branič Lucas Digne, otpisan nakon svađe s menadžerom Rafom Benitezom (kojem upravo spremaju otkaz poslije poraza kod Norwicha), a iz Barce je na posudbu došao Coutinho koji bi na ljeto trebao trajno preseliti u Birmingham.

- Talent ne možete izgubiti preko noći. Činjenica je da je Phil samo trebao mjesto na kojem će biti voljen i podržavan, momčad u kojoj će se ponovno smijati i uživati u nogometu. Tko god ide na posao bez užitka ili radi u negativnom okruženju, ne može pružati maksimum. Sa 29 godina i punom torbom osvojenih trofeja, Coutinho je još uvijek gladan i motiviran. Uopće ne sumnjam da će nam donositi golove – komentirao je Villin menadžer Steven Gerrard perspektivu zvijezde s kojom je nekad dijelio svlačionicu Liverpoola.

Linker
18. travanj 2024 22:55