James Rodriguez
 JON SUPER Afp
UOPĆE GA NE ZANIMA

Bivša zvijezda Reala se propisno osramotila pred fanovima: ‘S kim uopće igramo za vikend?‘

Život u izolaciji za njega znači i gubitak veze s realnošću. Plaćaju ga 220 tisuća funti tjedno...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2021. 16:54

Bio je zvijezda madridskog Reala i minhenskog Bayerna, osvajao titule u Španjolskoj i Njemačkoj, bio prvak Europe i najbolji strijelac SP-a u Brazilu 2014. godine. A sada, James Rodriguez ne zna s kim njegova momčad igra ovog vikenda.

Lani je sa Santiago Bernabeua prešao u mnogo manje glamurozniji Everton, na nagovor Carla Ancelottija koji se u međuvremenu vratio u Real. Prvo kolo nove sezone proveo je u samoizolaciji zbog nekoliko slučajeva korone u klubu, a isto ga čeka i ovoga vikenda kada Everton igra protiv Leedsa.

Da njegovi igraju protiv Leedsa, Rodriguez nije znao, a to je otkrio na svome Twitch-kanalu gdje je rekao i da ga Everton više gotovo uopće i ne zanima. Naravno, želi otići još do kraja prijelaznog roka, a njegov menadžer već ga nudi drugim klubovima.

- Vraćam se treninzima tek u ponedjeljak, iskreno ne znam s kim Everton sada igra, možete li mi reći? - upitao je Rodriguez fanove koji su ga pratili dok je streamao na svom Twitch-kanalu.

- Mislim da je sad ova u gostima, jer je prvo kolo bila domaća utakmica... Ahaa, protiv Leedsa igraju na gostovanju. Bit će to teška utakmica, nadam se pobjedi Evertona - kroz smijeh je nastavio Rodriguez svoju "emisiju".

Inače, za Rodrigueza se bore madridski Atletico, Porto, Milan i Tottenham, među inima koji bi željeli vidjeti ovog 30-godišnjeg Kolumbijca u svojim redovima. U Evertonu, gdje zarađuje 220 tisuća funti tjedno mu se ionako više ne igra...

Linker
02. svibanj 2024 12:42