Brendan Rodgers

 ADRIAN DENNIS Afp
NIJE MU SJELO

Bivši trener Liverpoola izgubio živce i napustio presicu: ‘To je sramotno pitanje, bez imalo poštovanja!‘

Brendan Rodgers sve je bliže smjeni s menadžerske funkcije u Leicester Cityju
Piše: SNObjavljeno: 17. listopad 2022. 15:08

‘Lisice‘ su u deset utakmica u sezoni skupile svega 5 bodova, upisavši pritom jednu pobjedu, što im je najlošiji start među elitom nakon sezone 1983/84.

Nakon domaćem 0:0 remija protiv Crystal Palacea Leicester se nalazi na posljednjem mjestu Premier lige, a Rodgers polako gubi živce.

Vidjelo se to i na njegovoj posljednjoj presici nakon remija s Crystal Palaceom. Upitan je li istina da zarađuje 10 milijuna i znači li to da je preskup da ga se smijeni, Rodgers je rekao:

"Pročitao sam to negdje, a iznos nije ni približno točan. Zapravo mislim da je to pitanje bez imalo poštovanja. Nikad nisam vas pitao koliko zarađujete i postoji li kakva zapreka između vas i vašeg poslodavca. Mislim da se ne morate brinuti oko moje plaće. Ako postoji kakva nedoumica po tom pitanju, treba pitati vlasnike. To je sramotno pitanje."

Nakon tog odgovora Rodgers je napustio press konferenciju.

Leicester tako drži pretposljednje 19. mjesto u Premier ligi, ispred fenjeraša Nottingham Foresta se nalazi samo zbog bolje gol razlike.

Rodgers, bivši menadžer Celtica i Liverpoola, nalazi se na klupi Leicester Cityja od 2019. godine, a ugovorno je vezan do ljeta 2025. godine.

Linker
05. svibanj 2024 05:06