Bruno Saltor (desno)

 GLYN KIRK Afp
ZAOKRET NA BRIDGEU

Boehly vuče neočekivani potez: Na klupu Chelseaja stiže klupska legenda koja se dosad nije ni spominjala?

Čini se kako prijevremeni nasljednik Grahama Pottera neće dugo obnašati svoju dužnost
Piše: SNObjavljeno: 05. travanj 2023. 07:39

Bruno Saltor debitirao je na trenerskoj klupi Chelseaja u derbiju protiv Liverpoola.

Ali čini se kako Saltor neće dugo obnavljati ulogu vršitelja dužnosti Chelseajevog menadžera. U klubu su si odlučili dati vremena za odabir nasljednika Grahama Pottera, a činilo se kako bi Saltor mogao biti prijelazno rješenje do kraja sezone. Međutim, engleski mediji navode da bi Frank Lampard mogao preuzeti tu funkciju do završetka aktualne sezone.

Lampard je u utorak navečer bio na tribinama Stamford Bridgea i pratio zbivanja na terenu. Lampard je bez posla nakon što je dobio otkaz u Evertonu ranije ove sezone, a The Sun tvrdi da bi ga vlasnik ‘Bluesa‘ mogao angažirati u prijelaznom razdoblju.

image
PAUL TERRY/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Paul Terry/zuma Press/profimedia

U slučaju da se to dogodi Lampard bi klupu Chelseaja preuzeo drugi put u vrlo kratkom razdoblju. Prvi je put smijenjen u siječnju 2021. godine.

Nakon remija protiv Liverpoola (0:0) Saltor je upitan očekuje li da će ostati na klupi Chelseaja?

"Bilo mi je jako teško uživati u utakmici jer je iza nas teških 48 sati. Pokušavao sam biti fokusiran i biti najbolja verzija samog sebe da pomognem momcima. Kako sada stvari stoje očekujem da ću otići kući odmoriti se, a onda ići od sata do sata iz dana u dan. U klubu znaju da ćemo biti maksimalni profesionalci", objasnio je Saltor nakon utakmice.

Kao najveći favorit za trajno preuzimanje Chelseajeve klupe po završetku sezone inače slovi donedavni trener Bayerna Julian Nagelsmann, a Lampard se do objave The Suna nije niti spominjao kao kandidat.

Linker
17. svibanj 2024 13:16