Andrachiewicz/Pressfocus/Sipa Press/Profimedia
PRILIKA ŽIVOTA

Borna Sosa pred transferom karijere! Angažirao novog agenta i pregovara s klubom iz Premier lige

Posao bi se mogao zaključiti na ljeto, objavio je ugledni njemački novinar
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2023. 11:07

Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car. Četvorka je to koja predstavlja Hrvatsku u najjačoj nogometnoj ligi svijeta, a uskoro bi mogla biti bogatija za još jedno dobro poznato lice.

Ako ćemo vjerovati informacijama kojima raspolaže novinar Bilda Christian Falk, već ovoga ljeta u Premier ligu mogao bi stići i Borna Sosa. Lijevi bek Stuttgarta i hrvatske nogometne reprezentacije na meti je nekoliko klubova, no čini se da je jedan posebno zagrizao. Riječ je o Tottenhamu.

image
JUAN MABROMATA Afp

Falk je u razgovoru za CaughtOffSide otkrio kako je 25-godišnji Hrvat angažirao nove agente, a njihov je cilj jasan - već ovoga ljeta preseliti Vatrenog iz slavnog njemačkog bundesligaša.

- Čuli smo za konkretan interes Tottenham za Bornu Sosu, a protekle zime pokušao ga je u svoje redove dovesti i Leverkusen. Sosa je već htio promijeniti sredinu, sada ima novog agenta i traju pregovori s Tottenhamom. Za engleski klub to ne bi bila preskupa kupnja, tako da bi se ovaj posao mogao zaključiti već ovoga ljeta - rekao je Falk.

Sosa će ovoga ljeta ući u posljednje dvije godine ugovora, a prema Transfermarktu njegova trenutna vrijednost iznosi 20 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 17:56