Mauricio Pochettino i Kylian Mbappe

 FRANCK FIFE Afp
PRIČA JE SVE GLASNIJA

Britanci otkrivaju: Svlačionica Man. Uniteda izrazila jasnu želju, sprema se velika selidba s Parka prinčeva?!

‘I on je izrazio spremnost da napusti PSG i vrati se engleskom nogometu dolaskom na Old Trafford‘
Piše: SNObjavljeno: 10. veljača 2022. 06:50

Uskoro se sprema nova promjena na klupi Manchester Uniteda. Crveni vragovi trebali bi na ljeto imenovati stalno rješenje koje će zamijeniti ono privremeno u vidu Ralfa Rangnicka koji bi se trebao u potpunosti koncentrirati na svoju konzultantsku ulogu.

Prema pisanjima Daily Maila, Ajaxov Erik ten Hag jedan je od favorita u toj utrci, navodno i želja samog Rangnicka, ali svlačionica ima nešto drugačije razmišljanje i igrači navodno favoriziraju Mauricija Pochettina.

"Veći dio momčadi želi Pochettina koji je izrazio spremnost da napusti PSG i vrati se engleskom nogometu dolaskom na Old Trafford", navode Britanci.

image

Mauricio Pochettino

SEBASTIEN SALOM-GOMIS Afp

Manchester United raspitivao se oko Pochettina još nakon odlaska Olea Gunnara Solskjaera u studenom, ali tada su od vlasnika PSG-a dobili jasnu poruku - ne puštamo Argentinca usred sezone.

No, sada su stvari nešto drugačije. Pochettinova budućnost na Parku prinčeva čini se neizvjesnom. 49-godišnji trener pod velikim je pritiskom da isporuči uspjeh u Ligi prvaka, a i sve su glasnije priče o tome da bi ga mogao zamijeniti Zinedine Zidane.

Linker
26. travanj 2024 14:01