PAUL ELLIS Afp
NIJE IM LAKO

Brutalna kazna Ten Haga. Evo što je trener Uniteda napravio svojim igračima nakon debakla protiv Cityja

‘Crveni vragovi‘ su u nedjelju doživjeli težak poraz u gradskom derbiju
Piše: SNObjavljeno: 31. listopad 2023. 14:56

Gradski derbi koji to nije bio. Tako bi se nekako najlakše mogla opisati utakmica između Manchester Uniteda i Manchester Cityja koja se igrala u nedjelju na Old Traffordu. ‘Građani‘ su slavili s 3:0, a ‘Crveni vragovi‘ mogu biti itekako zabrinuti zbog igre svoje momčadi.

Nizozemski trener Erik ten Hag je opet na meti kritika, ali on ne odustaje od svojih specifičnih metoda kojima želi igračima pokazati u kojoj su se lošoj situaciji našli. Tako je engleski The Sun donio da je Ten Hag naredio svojim igračima da sjede u svlačionici i slušaju slavlje igrača Cityja iz druge svlačionice.

Unitedov trener je od igrača zahtijevao i da slušaju pjesme navijača Cityja. No, to nije sve. On je svojim nogometašima namjeravao dati slobodan dan u ponedjeljak u slučaju pobjede. Naravno da je ta najava odmah ukinuta, ali nogometaši nisu očekivali novo mučenje u ponedjeljak. A to se i dogodilo - Ten Hag je igračima priredio video analizu da bi im pokazao kako su bili poniženi od protivnika. Uz to, svaki je igrač dobio poseban video sa svojim greškama s te utakmice.

Hoće li ove metode dati rezultata vidjet će se već u srijedu kada United igra utakmicu League kupa protiv Newcastlea.

Linker
18. svibanj 2024 23:00