GLYN KIRK Afp
LONDONSKI ‘CIRKUS‘

Carragher: ‘Gledam nogomet 40 godina, najluđa utakmica ikad‘. Neville: ‘Jedan detalj sam prvi put doživio‘

O utakmici između Tottenhama i Chelseaja, u kojoj su gosti slavili 4:1, još će se dugo pričati
Piše: SNObjavljeno: 06. studeni 2023. 23:35

Najluđa utakmica sezone. To je rezime prvih komentara na utakmicu između Tottenhama i Chelseaja koju je momčad sa Stamford Bridgea dobila s 4:1, a u kojoj smo vidjeli i pet poništenih golova te dva crvena kartona, oba za igrače Tottenhama.

- Gledam nogomet gotovo 40 godina i kao neutralni gledatelj ću reći kako je ovo bila jedna od najuzbudljivijih utakmica koje sam ikada gledao iz mnogih razloga. Ovo je bio pravi dokaz da je Premier League najbolja liga na svijetu - rekao je Jamie Carragher za Sky Sports.

- Ange Postecoglou bit će ponosan na igrače koji su ostali na terenu. Bila je to na kraju uzbudljiva, eksplozivna i luda utakmica - komentirao je Gary Neville za Sky Sports koji je bio očaran i pristupom navijača Tottenhama koji su svim ljubimcima pljeskali i pjevali iako su izgubili s 4:1.

- Ovo je prvi put da sam vidio da je momčad koja je izgubila s 4:1 dobila ovacije. Ovo je luda, luda noć. Luda od početka do kraja - istaknuo je Neville.

Navijači Tottenhama slavili su borbenost svoje momčadi. Mnogi su bili fascinirani pristupom Spursa nakon što su im isključena dva igrača.

- Kad ostanete sa samo devet igrača, većina momčadi bi kampirala u šesnaestercu, čekala u obrani i branila se od pritiska, ali Spursi se bore na fascinantan način - rekao je bivši napadač Chelseaja Chris Sutton za BBC Radio 5.

Linker
05. svibanj 2024 06:10