Ben Chilwell i Enzo Fernandez (desno)

 ADRIAN DENNIS Afp
U NEZGODNOJ SITUACIJI

Chelsea zbog njega srušio rekord, a on se kriomice nudi Barceloni? ‘Ne znam otkud takve glasine...‘

Argentinski veznjak ima dugoročni ugovor na Stamford Bridgeu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 12. veljača 2024. 09:54

Iako je za njega Chelsea iskrcao rekordnih 121 milijun eura odštete, Enzo Fernandez zasad nije ispunio velika očekivanja.

Počelo se stoga posljednjih dana pričati kako bi ga se Bluesi rado riješili iako mu ugovor vrijedi do ljeta 2032. godine, a nove informacije stigle su iz Španjolske.

Prema pisanju Sporta, Fernandez se ponudio Barceloni. Točnije, učinio je to njegov agent. Međutim, ta priča više zvuči kao ‘klikbejt‘ nego kao nešto što je realno ostvarivo.

Osim dugoročnog ugovora kojeg argentinski veznjak ima na Stamford Bridgeu, problem su i već nadaleko poznate Barcelonine financije, koje su daleko od idealnih.

- Te su glasine stigle iz londonskoga tiska, ne razumijem zašto. I Enzo i ja smo vrlo jasni glede Chelseajevog projekta - izjavio je Uriel Perez, Fernandezov agent.

Najbolji mladi igrač Svjetskog prvenstva u Kataru u srijedu je postigao krasan pogodak protiv Aston Ville u FA kupu kojim je potvrdio pobjedu Bluesa, a njegovu je izvedbu pohvalio i menadžer Mauricio Pochettino.

- Bilo je to samo pitanje vremena. Enzo i Connor [Gallagher] su stvarno dobri igrači. Predani su momčadi i klubu. Jako su sretni, zaslužuju uživati igrajući nogomet - rekao je Pochettino.

Sljedeća Chelseajeva utakmica na rasporedu je u ponedjeljak, riječ je o prvenstvenom gostovanju kod Crystal Palacea.

Linker
20. travanj 2024 15:26