COLORSPORT/ANDREW COWIE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Colorsport/andrew Cowie/sipa Press/profimedia
KOMENTAR LEGENDE

‘Chelseajevi igrači su se svađali na klupi. Bez ponosa, prijateljstva, ne bi im pomoglo ni 20 trenera‘

Bivši igrač Arsenala i Chelseaja Emmanuel Petit nije štedio ‘Bluese‘ nakon londonskog derbija
Piše: SNObjavljeno: 03. svibanj 2023. 11:44

Arsenal je u utorak navečer na Emiratesu pobijedio Chelsea 3:1 i nanio momčadi Franka Lamparda šesti uzastopni poraz. Gubio je Chelsea 3:0 na poluvremenu, a u drugom dijelu je Noni Madueke zabio tek utješni gol za ‘Bluese‘. Iako su tijekom sezone potrošili preko 600 milijuna funti na pojačanja pod mandatom novog vlasnika Todda Boehlyja Chelsea se nalazi na tek 12. mjestu na ljestvici.

- Bio sam jako blizu Chelseajeve klupe i vidio sam kako se neki igrači međusobno svađaju između sebe, posebice u drugom poluvremenu. U prvom sam dijelu bio šokiran stavom pojedinih igrača. Njihov govor tijela odavao je da tu nema ponosa, zajedništva, prijateljstva. Pomislio sam si da možete imati 20 menadžera na klupi, da to ne bi ništa riješilo. Oni prvo moraju raščistiti neke stvari između sebe u svlačionici i onda razmišljati o menadžeru. Možete sada staviti najboljeg menadžera na klupu i nećete dobiti odgovor, ima previše igrača. Ovo je nered. Bilo mi je neugodno gledati Chelsea u prvom poluvremenu i žao mi je njihovih navijača, rekao je Petit.

Tko će naslijediti privremenog menadžera Franka Lamparda na kraju sezone zasad nije poznato, a kao najveći favorit trenutno se spominje Mauricio Pochettino.

Linker
05. svibanj 2024 01:00