Antonio Conte

 JUSTIN TALLIS Afp
DOBRE OPCIJE?

Čini se da su Conteu odbrojani dani u Tottenhamu, ovo su dva glavna kandidata za njegova nasljednika

Engleski mediji već barataju s imenima koja će vrlo vjerojatno biti u kombinacijama
Piše: HINAObjavljeno: 24. ožujak 2023. 12:35

Španjolski stručnjak Luis Enrique i Austrijanac Oliver Glasner glavni su kandidati za klupu engleskog nogometnog premierligaša Tottenhama, prenose engleski mediji.

Čini se kako su Antoniju Conteu odbrojani dani na klupi Tottenhama.

Talijanu na koncu ove sezone istječe ugovor sa Spursima, međutim, nagađa se kako bi i ranije mogao napustiti London. Posebno nakon što je oštro kritizirao svoje igrače nakon remija protiv Southamptiona. Utakmica na St. Marry‘su završena je rezultatom 3-3 iako su gosti iz Londona 15-tak minuta prije kraja imali prednost od 3-1.

"Uvijek tražite alibi za igrače. Štitite ih od svega i tako svaki put. Dajte više. Mi smo profesionalci. Klub nam plaća velike plaće. Nisu plaćeni da traže alibije, da ne pokazuju želju i da nemaju odgovornost. Za mene je to neprihvatljivo jer se prvi put u karijeri nalazim u ovakvoj situaciji," kazao je tada.

Conte je preuzeo klupu Tottenhama u studenom 2021. godine i od njega su se očekivale velike stvari u londonskom klubu. Međutim, engleski mediji pišu kako Conte mogao dobiti otkaz već tijekom ove reprezentativne pauze.

Nagađa se kako je glavni favoriti za klupu Spursa bivši španjolski izbornik Luis Enrique koji je napustio "Furiju" nakon Svjetskog prvenstva u Katru. Spominje se i trener Eintrachta iz Frankfurta Austrijanac Oliver Glasner.

Tottenham se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu engleskog prvenstva sa 49 bodova. Manchester United ima 50, City 61, a na vrhu je Arsenal sa 69 bodova.

Linker
17. travanj 2024 13:02