Antonio Conte

 JUSTIN TALLIS Afp
ZANIMLJIVA PORUKA

Conte konačno prekinuo šutnju nakon smjene, objavio posebnu kolekciju fotografija i odlazi iz kluba s milijunima

Spursi su u zadnjih 10 godina na odštete potrošili bogatstvo, a dio toga sada će pripasti i Talijanu
Piše: SNObjavljeno: 28. ožujak 2023. 08:04

Po prvi put nakon smjene s trenerske klupe Tottenhama oglasio se Antonio Conte.

Nakon žestokih javnih kritika Tottenhamovih igrača Conte je smijenjen s trenerske klupe nakon 16 mjeseci provedenih na klupi Spursa. Na Facebooku i Instagramu Conte je objavio kolekciju fotografija iz perioda provedenog u Londonu uz zanimljiv komentar.

"Nogomet je strast. Volio bih se duboko zahvaliti svima u Spursima koji su cijenili i dijelili moju strast i moj intenzivan način na koji sam obnašao ulogu trenera. Posebna zahvala navijačima koji su mi uvijek davali podršku, bilo je nevjerojatno čuti kako pjevaju moje ime. Naše zajedničko putovanje se završilo, želim vam sve najbolje u budućnosti. Antonio", stajalo je u poruci koju je talijanski stručnjak objavio.

Conte je s Tottenhamovim predsjednikom Danielom Levyjem dogovorio sporazumni raskid ugovora prema kojemu bi donedavnom treneru Spursa trebalo pripasti 4 milijuna funti otpremnine.

Zanimljivo je kako su Spursi od 2013. godine na ovamo, dakle u posljednjih deset godina, platili čak 55 milijuna funti na račun otpremnina trenerima zbog prijevremenog raskida ugovora. Andre Villas-Boasu 4.5 milijuna funti, Mauriciju Pochettinu 12.5, Joseu Mourinhu 20, Nunu Espiritu Santu 14 i Conteu 4.

Linker
19. travanj 2024 04:39