OLI SCARFF Afp
PROMJENE U TOTTENHAMU

Conte ‘lupio šakom o stol‘! Nekim igračima poručio da su predebeli i uveo novi režim prehrane

Antonio Conte nije se libio uvesti promjene u redovima Tottenhama već prvog tjedna po imenovanju
Piše: SNObjavljeno: 10. studeni 2021. 16:42

Talijanski stručnjak je po dolasku i nasljeđivanju Nuna Espirita Santa odmah uveo promjene u prehrani svojih igrača. U klupskoj kantini tako više nema konzumacije kečapa i majoneze, općenito teške hrane i sendviča, a nekim igračima otvoreno je rekao da imaju previše kilograma i da moraju smršaviti. Igrači su također dobili instrukcije da moraju jesti više voća.

Također, uveden je novi režim treninga, pa tako The Athletic piše kako su 'zvijezde Spursa bile mrtve' nakon treninga prošlog petka, dan nakon utakmice protiv Vitessea u Konferencijskoj ligi.

Slične je mjere Conte uveo kao menadžer Chelseaja, pa su za njegove vladavine na Stamford Bridgeu bili zabranjeni pizza, gazirana pića, dok su klasični vinski ocat zamijenio balsamico i maslinovo ulje.

"Moramo se poboljšati u mnogim aspektima, ne samo jedan igrač, dvojica ili trojica. Svaki igrač mora popraviti svoje fizičko stanje za moju ideju nogometa. Moraju povećati svoj kapacitet za patnju", rekao je Conte, između ostaloga, po dolasku na klupu Spursa.

Sljedeći izazov za Spurse je ogled protiv Leeds Uniteda u Premierligi 21. studenog.

Linker
26. travanj 2024 19:34