Antonio Conte

 ADRIAN DENNIS/Afp
BURA U TOTTENHAMU

Conteu se sprema otkaz nakon nezapamćenog napada na igrače, već je poznata i njegova zamjena?

Talijanski stručnjak nakon reprezentativne stanke vjerojatno više neće imati posao
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2023. 08:40

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy spreman je otpustiti Antonija Contea nakon verbalnog napada talijanskog trenera na vlastite igrače, piše engleski tabloid Daily Mail.

Conte se vratio u Italiju, dok Levy ozbiljno razmišlja o otpuštanju 53-godišnjeg stručnjaka nakon subotnjeg remija (3:3) na gostovanju kod Southamptona u 28. kolu Premier lige. Tottenham je u toj utakmici ispustio vodstvo od 3:1, a Talijan je u izjavama koje su uslijedile doveo u pitanje želju i pristup svojih nogometaša.

Njegovi komentari samo su dodatno pojačali ionako veliku zabrinutost čelnika kluba zbog nesklada između momčadi i trenera, navodi tabloid. Autor članka u nastavku ističe kako Conteu ugovor istječe na ljeto, ali ga je Levy spreman raskinuti već tijekom reprezentativne stanke koja je u tijeku. Plasman u Ligu prvaka jedini je cilj kluba, a čelnici smatraju da Conte svojim postupcima negativno utječe na moral momčadi.

Bivši igrač Tottenhama Ryan Mason, koji je trenutno dio stručnog stožera, navodno je glavni kandidat za Conteovu privremenu zamjenu na klupi. U takvoj je ulozi već bio 2020. nakon smjene Joséa Mourinha.

Linker
25. travanj 2024 00:38