Cristiano Ronaldo 

 OLI SCARFF Afp
NE ŽELI OSTATI

Cristiano Ronaldo poručio Manchester Unitedu: Imam ponudu rivalskog kluba, izvijesite cijenu!

Cristiano Ronaldo vratio se u Manchester, ali njegova želja za odlaskom s Old Trafforda nije nestala
Piše: SNObjavljeno: 29. srpanj 2022. 11:10

Nakon što je propustio predsezonske pripreme i turneju ‘Crvenih vragova‘ Ronaldo se ipak vratio u Manchester, ali želja mu nije zaigrati opet za klub, već isforsirati transfer.

The Sun tako tvrdi da je Ronaldov agent Jorge Mendes poručio kako ima ponudu rivala za Ronalda i da Manchester United izvjesi svoju cijenu kako bi se posao mogao realizirati do kraja prijelaznog roka. The Sun ne navodi u kojem je zainteresiranom ‘rivalskom klubu riječ, drugi engleski mediji pišu kako je konkretan interes pokazao lisabonski Sporting.

Jasno je da Sporting nema financijske mogućnosti da ispuni Ronaldove financijske zahtjeve, pa bi portugalski as morao drastično smanjiti potraživanja budući u Manchester Unitedu zarađuje 360.000 funti tjedno.

Ronaldu bi se povratkom u Sporting ispunila želja da igra Ligu prvaka, što u Manchester Unitedu neće biti slučaj, a ostaje za vidjeti hoće li na Old Traffordu pristati na tražene ustupke.

Mendes je ranije ovog ljeta nudio Ronalda Chelseaju, Bayernu i Atleticu, ali naišao je na odbijenice. Hoće li opcija sa Sportingom, za koji je Ronaldo igrao između 2002. i 2003. godine, biti uspješna?

Linker
19. travanj 2024 10:26