Backgrid/backgrid Uk/profimedia
ZA TAKO NEŠTO NEMA OPROSTA

Cure novi detalji o zapaljivom intervjuu Ronalda kojeg čega nezapamćena kazna: ‘On je mene tražio razgovor...‘

Ne prestaju curiti novi detalji o intervjuu Cristiana Ronalda koji je uzburkao vode na Otoku
Piše: SNObjavljeno: 14. studeni 2022. 15:46

Nije se Ronaldo u intervjuu s Piersom Morganom libio kritizirati Manchester United i menadžera Erika tek Haga, zbog čega mu zasigurno prijeti žestoka kazna.

Intervju koji je trajao 90 minuta bit će u cijelosti prikazan u srijedu i četvrtak, a zasad su u javnost pušteni tek dijelovi koji su izazvali buru na Old Traffordu.

‘Osjećam se izdanim‘, rekao je Ronaldo, a za Ten Haga je rekao da nema uopće poštovanja. Sve je izglednije da si je slavni Portugalac ovim potezom zatvorio vrata na Old Traffordu. A prije toga uslijedit će kazna, kako navode engleski mediji, dosad nezapamćena zbog intervjua jednog nogometaša.

Tako Metro navodi da će Ronaldo biti kažnjen sa milijun funti, odnosno dvotjednom plaćom.

A sam Morgan je otkrio kako je do intervjua došlo na inzistiranje Ronalda baš uoći početka Svjetskog prvenstva u Kataru, a kako se on osjećao obveznim da to napravi jer s Portugalcem ima dobar odnos.

"Cristiano me to tražio. Ja nisam pitao njega za intervju, već on mene. Razmišljao je o tome neko vrijeme, nije tajna da su mu se nagomilale frustracije zbog svega što se događa u Unitedu. Osjećao je da to mora napraviti, znao je da će biti zapaljivo, da će uzrokovati neke promjene, ali i da mora to napraviti. Zna da će ga ljudi kritizirati,, ali i također zna da je ono što govori istina, a istina ponekad boli. Uskoro kreće Svjetsko prvenstvo i to će ga udaljiti od Uniteda mjesec dana. Bit će dovoljno vremena da se slegne ono što je rekao. Onda se može vratiti i riješiti stvari. On voli Manchester United i navijače", rekao je Morgan za talkSport.

Ronaldo se vratio u Manchester United na startu sezone 2021/22 na nagovor legendarnog Sir Alexa Fergusona, 12 godina nakon što je prvi put napustio Old Trafford. Ali njegov povratak u redove Crvenih vragova nije prošao prema njegovim željama i očekivanjima...

Linker
01. svibanj 2024 17:49