ADRIAN DENNIS Afp
PALE SU TEŠKE RIJEČI

‘Da moj sin tako nešto napravi, ne bih mu dao jesti‘ Nakon Solskjaerove izjave, Mourinho ‘rigao‘ vatru

Iza nedjeljnog premierligaškog derbija između Tottenhama i Manchester Uniteda ostali su repovi
Piše: SNObjavljeno: 12. travanj 2021. 10:22

Manchester United je preokrenuo zaostatak od 0:1 i slavio s 3:1, a od menadžera dviju momčadi padale su teške riječi.

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjear uperio je prstom u Tottenhamovog Korejca Son Heung-Mina zbog simulacije. Solskjaer misli da je zbog prenaglašene reakcije Južnokorejca poništen gol Edinsona Cavanija iz prvog dijela, budući je Sona ranije u akciji Scott McTominay zahvatio rukom u lice.

"Ne bi na smjeli varati. Moram reći, da moj sin ostane ležati tri minute na travnjaku nakon toga i trebaju mu desetorica suigrača pomoći, ne bih mu dao hrane. Nas nije prevario, ali je suca", rekao je Solskjaer nakon utakmice.

image
MATTHEW CHILDS Afp

Dakako, menadžer Tottenhama Jose Mourinho nije ostao dužan.

"Rekao sam to već Oleu, jer sam ga sreo prije par minuta. Vezano za ono što je Ole rekao, mogu reći samo da je Sonny vrlo sretan što je njegov otac bolja osoba nego Ole. Govorim iz perspektive oca, a ja sam otac. Uvijek date hranu svom djetetu, bez obzira što napravilo. Ako morate krasti da biste nahranili dijete, kradete. U Portugalu imamo izreku: 'Kruh je kruh, a sir je sir. Vrlo sam razočaran i već sam rekao Oleu što mislim o njegovim komentarima", objasnio je Mourinho.

image
ADRIAN DENNIS Afp

Linker
18. travanj 2024 22:07