Reuters/Carl Recine
DOBRE VIJESTI

DEJAN LOVREN NAPOKON DOČEKAO Hrvatski stoper ima razloga za zadovoljstvo uoči reprezentativnog okupljanja, ovo ne pamti još od svibnja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2019. 10:43

Liverpool je u subotu nastavio stopostotni niz i marširanje Premiershipom. Iako su Redsi opasno živjeli, u posljednjim trenucima srušili su otpor žilavog Leicestera za pobjedu 2:1 pogotkom Milnera iz jedanaesteraca u sudačkoj nadoknadi. Mane je doveo domaćine u prednost, ali je jedan od najvećih engleskih talenata James Maddison vratio stvari na početak prije spomenutog gola Milnera.

Razloga za zadovoljstvo napokon ima i Dejan Lovren, koji je u Premiershipu zaigrao od prve minute prvi puta nakon svibnja i dvoboja protiv Newcastlea u posljednjem kolu prošlog prvenstva. Mogao je Lovren postići i pogodak u završnici, ali i bez toga najavio je bolje dane i prekid pomalo nepravednog marginaliziranja koje je umalo rezultiralo odlaskom u Romu.

Bila je to 17. uzastopna pobjeda Liverpoola u Premiershipu kojem nije uspio nauditi niti bivši menadžer Brendon Rogers, a Lovren je igrao svih 90 minuta.

'Teška utakmica protiv dobrog protivnika, ali ova tri boda su ogromna. Svaka čast dečki, hvala vam na podršci", napisao je Lovren na svom Instagram profilu nakon susreta.

Dobre vijesti za Lovrena uoči reprezentativnog okupljanja...

Linker
16. travanj 2024 23:37