Manchester United i još jedna 'nula'
 AFP
PREMIERSHIP

Derbi razočarao, United gubi korak s vodećim Cityjem, Guardiola i društvo dobili i osmu utakmicu zaredom

Aston Villa je na gostovanju slavila 1:0 protiv Southamptona. Gol odluke postigao je Barkley
Piše: HinaObjavljeno: 30. siječanj 2021. 22:57

U derbiju 21. kola engleskog prvenstva Arsenal i Manchester United su odigrali 0-0. Iako je 18. utakmicu zaredom ostao neporažen u gostima, Manchester United ovim remijem sve više gubi korak s vodećim Manchester Cityjem, sada ima 41 bod, tri manje od gradskog rivala uz jednu utakmicu više. Arsenal je ovim bodom stigao na osmo mjesto sa 31 bodom, jednim više od devetog Chelseaja.

Aston Villa je na gostovanju slavila 1:0 protiv Southamptona. Gol odluke u utakmici postigao je Ross Barkley, zabio je u 41. minuti utakmice.

Ranije u subotu Manchester City je ostvario osmu pobjedu zaredom u Premier ligi svladavši na svom terenu s minimalnih 1-0 (1-0) posljednjeplasirani Sheffield United. City je poveo vrlo rano, već u 9. minuti Gabriel Jesus je postigao, pokazat će se, jedini pogodak na utakmici.

Sheffield, koji je prije tri dana u Manchesteru šokirao United, ostao je na osam bodova te sada zaostaje četiri boda za pretposljednjim West Bromwich Albionom, a šest za 18. Fulhamom, koji su u međusobnom dvoboju odigrali 2-2.

U prvoj utakmici dana Newcastle je iznenadio Everton svladavši ga na njegovu Goodison Parku sa 2-0 (0-0). Oba pogotka na utakmici postigao je Callum Wilson, prvoga glavom nakon ubačaja iz kuta u 73. minuti, a drugoga iz protunapada u trećoj minuti sudačke nadoknade. Ovo je prva prvenstvena pobjeda Newcastlea nakon 50 dana i niza od čak devet utakmica bez uspjeha tijekom kojih je momčad osvojila tek dva boda.

Linker
26. travanj 2024 19:22