GLYN KIRK Afp
PROBLEMI ZA ‘BLUESE‘

Dio navijača Chelseaja pozvao na smjenu trenera, Tuchel nakon novog razočaranja: ‘Prelako nas je pobijediti‘

Nakon pet kola nove premierligaške sezone Chelsea je već upisao dva poraza
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2022. 06:33

Nakon što ih je prije desetak dana deklasirao Leeds sa 3:0, sinoć su ‘Bluesi‘ poraženi u gostima kod Southamptona s 2:1. Dakako, takav je rezultat veliko razočaranje kako za trenera Thomasa Tuchela, ali i za navijače.

"Očito nismo dovoljno čvrsti da bismo dobivali ove gostujuće utakmice. Isto je bilo i u gostima kod Leedsa. Prelako nas je izbaciti iz balansa, zbuniti nas, pobijediti nas. Moramo shvatiti zašto se to događa i pronaći rješenja. Gubimo često koncentraciju, gubimo plan igre i konstantnost. Prelako nas je pobijediti", komentirao je nakon susreta Tuchel.

Iako je Raheem Sterling zabio za vodstvo Chelseaja, domaćini su golovima Romea Lavije i Adama Armstronga preokrenuli i stigli do slavlja.

image
GLYN KIRK Afp

"Meki smo u obrani, a ono što je potrebno za zaustavljanje toga je stvar mentalitteta. Trebamo očvrsnuti kao momčad i pokazati drugačiji mentalitet. Oba primljena gola su jeftina i to se ne bi smjelo događati ako želite pobijediti u premierligaškoj utakmici na gostujućem stadionu.

Požalio se Tuchel i na izostanke i ozljede ključnih igrača poput N‘Gola Kantea, Reecea Jamesa, Rubena Loftusa-Cheeka, te kartonirane Kalidoua Koulibalyja i Conora Gallaghera, dok su mu navijači putem društvenih mreža poručili da prestane jadikovati.

"Tuchel treba prestati žaliti se i srediti taj nered. Izgleda kao da prebrzo gubi igrače...Chelsea ide unatrag, nema kohezije, a i dalje nisu doveli napadača, Tuchel je u problemu...Ono što Chelseaju treba u ovom prijelaznom roku je novi menadžer. Tuchel uništava momčad, napadači dolaze i odlaze, a on ih ne poboljšava...da je Roman Abramović i dalje vlasnik, Tuchel ne bi završio sezonu u klubu", neki su od navijačkih komentara na društvenim mrežama.

Linker
19. travanj 2024 10:04