NEWS IMAGES LTD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA News Images Ltd/alamy/alamy/profimedia
SVE JE U NOVCU

Dirigent Cityja šokirao, ni on nije imun na novac? ‘Ako tamo odem, zaradit ću više nego u zadnjih 15 godina‘

‘U mojim godinama trebaš biti otvoren prem svemu. Riječ je o nevjerojatnim novčanim iznosima‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. lipanj 2024. 21:47

Kevin De Bruyne jedan je od najboljih nogometaša današnjice, ofenzivni veznjak koji je osvojio niz trofeja s Manchester Cityjem u kojem je, kad je zdrav, glavni igrač oko kojeg se sve vrti. Stigao je iz Wolfsburga 2015. godine, ranije ga je odbacio Chelsea, a sa Cityjem je u devet sezona osvojio šest premierligaških naslova, kao i Ligu prvaka, prvu u klupskoj povijesti.

Međutim, pitanje je koliko će još vremena Belgijac ostati u engleskoj Premier ligi. Ovog mjeseca proslavit će 33. rođendan, ugovor s Građanima traje mu do ljeta 2025. godine, no zov petrodolara iz Saudijske Arabije sve je jači. The Athletic je pak izvijestio kako je De Bruyne otvoren za prijelaz u američki MLS ovog ili sljedećeg ljeta.

- U mojim godinama trebaš biti otvoren prem svemu. Riječ je o nevjerojatnim novčanim iznosima u možebitno posljednjoj fazi moje karijere. Ponekad trebaš razmišljati i o tome – rekao je De Bruyne u razgovoru za belgijski HLN.

Nešto se, naravno, pita i obitelj.

- Egzotična avantura je OK za moju suprugu Michele, i o tome razgovaramo u obitelji. Moj najstariji sin ima osam godina i zna samo za Englesku, pita me koliko dugo ću igrati za City. Kad dođe vrijeme, na neki način morat ću se nositi s time.

I još malo o novcu.

- Da igram dvije godine u Saudijskoj Arabiji, mogao bih zaraditi nevjerojatan iznos. Prije toga morao sam igrati nogomet 15 godina i možda još uvijek ne bih toliko zaradio. Morate razmišljati o onome što dolazi – rekao je De Bruyne i tako na neki način najavio svoj odlazak s Etihada.

Ovog ili sljedećeg ljeta, čini se da je samo to u pitanju...

Linker
04. lipanj 2024 21:48