Getty Images
PRENOSE ENGLEZI

DRAMA U LONDONU NAKON ŠOKANTNOG PORAZA AKTUALNOG PRVAKA Antonio Conte je već otpisan, a ovo su tri zvijezde koje navijači više ne žele vidjeti u klubu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2018. 18:18

U utakmici 26. kola Permier lige Watford je kod kuće s visokih 4:1 bio bolji od momčadi Chelseaja. To je bio drugi poraz zaredom za ekipu Antonija Contea koji se tako još više približio otkazu.

Već duže vrijeme kruže priče na Otoku kako će talijanski strateg uskoro dobiti otkaz na klupi Bluesa, a od ponedjeljka su se na listi našla još trojica nogometaša.

Naime, mediji u Engleskoj prenose kako su navijači Chelseaja posebno nezadovoljni nastupima Tiemouea Bakayoka, Davida Luiza i Garya Cahilla i traže od uprave kluba da ih što prije stavi na transfer listu. Ostaje za vidjeti kako će se čitava situacija rasplesti i što će učiniti vlasnik Roman Abramovič.

Podsjetimo, Bakayoko je u London stigao prošloga ljeta kao veliko pojačanje za 40 milijuna eura, ali izgleda kako nije opravdao očekivanja. S druge strane Luiz se prije godinu i pol dana vratio iz PSG-a za 35 milijuna eura, dok je Cahill već dugogodišnji stanovnik Stamford Bridgea i ujedno i kapetan kluba u koji je stigao prije pet godina iz Boltona za 8.5 milijuna eura.

Linker
01. svibanj 2024 10:21