FANTASY PREMIERSHIP

Drugo kolo najvećeg nogometnog izazova na svijetu! Igrači Man. Uniteda i Cityja čine se kao odličan izbor

Pobjednik prvog kola u novoj sezoni koristio je igrače iz pet momčadi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2021. 18:09

Fantasy Premiership već je godinama najveći nogometni izazov igračima u svijetu. Najjača i najpopularnija liga svijeta koja doista nudi pregršt kombinacija te izbora za igrače fantasyja.

Postoji pregršt strategija koje igrači koriste u igranju Fantasy Premiershipa. Pobjednik 1. kola u novoj sezoni koristio je igrače iz pet momčadi, s tim da je najviše vjerovao u one iz Manchester Uniteda, njih je stavio četvoricu. Ta četvorica donijela su mu nevjerojatna 73 boda! Bruno Fernandes sam je donio 44 boda. Čudesno! Naravno, Fernandes mu je bio kapetan momčadi pa su mu osvojeni bodi bili udvostručeni.

No, i ostali su mu igrači donijeli pregršt bodova, što je dokaz da pričamo o igraču koji odlično poznaje ligu i koji jako dobro zna prepoznati trenutak kada koga gurnuti u vatru. Pogled na drugo kolo možda sugerira guranje igrača Manchester Cityja u prvi plan. U prvom su kolu izgubili, sad bi doma trebali biti uvjerljivi protiv Norwicha. U posljednjem susretu igranom prije godinu dana City je doma slavio 5:0. Norwich je povratnik u ligu, a domaći poraz od Liverpoola (0:3) sugerira da će njegovim igračima trebati vremena da pohvataju konce elitnom društvu.

I Man. United bi opet mogao biti sjajan izbor. u posljednjem susretu protiv Southamptona slavili su s nevjerojatnih 9:0. Bilo je to u veljači ove godine. Od tada United igra barem za klasu bolje, a Southampton je još slabiji. u novu sezonu Southampton ušao je s gostujućim porazom od Evertona (3:1)....

Linker
04. svibanj 2024 19:48