PAUL ELLIS/Pool/AFP
Zanimljiv komentar

‘Dva žuta kartona i toliko zagrljaja i razgovora nakon utakmice...I to je derbi? Frustriran sam!‘

Zanimljivo je bilo poslušati komentare legendi Manchester Uniteda nakon velikog gradskog derbija
Piše: SNObjavljeno: 13. prosinac 2020. 08:24

U derbiju 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i Manchester City su na Old Traffordu odigrali miroljubivih 0-0.

Engleski mediji okarakterizirali su ovu utakmicu kao 'onu koju nitko nije želio pobijediti', a stručni sukomentator Sky Sportsa Roy Keane, inače bivši kapetan Manchester Uniteda, bio je po običaju posebno oštar.

"Dva žuta kartona i toliko zagrljaja i razgovora između članova kluba nakon utakmice...I to je derbi? Frustriran sam", komentirao je Keane nakon blijede predstave na Old Traffordu.

Drugi stručni sukomentator Sky Sportsa Gary Neville također je imao zanimljiv komentar.

"Bio sam zaista iznenađen taktikom. Sjedimo ovdje, razgovaramo i kritiziramo taktiku možda i najvećeg menadžera svih vremena, to je teško. Aali ni on ne bi smio biti iznad kritika. Manchester United može biti oduševljen onime što se dogodilo na travnjaku. Mislim da ih je City pustio previše olako i neću se o tome predomisliti.. I iako Guardiola kaže da je ponosan na svoje igrače siguran sam da je duboko u sebi razočaran jer ova momčad nije ni sjena one koja je osvojila ligu prije dvije godine", komentirao je Neville.

Linker
20. travanj 2024 08:02