Claudio Ranieri više nije trener Watforda

 ADRIAN DENNIS Afp
NIJE OSTVARIO REZULTAT

Engleski prvoligaš smijenio trenersku legendu samo tri mjeseca nakon imenovanja

Nakon što je u veljači 2017. završila njegova suradnja s Leicesterom Claudio Ranieri se okušao u pet klubova, ali u niti jednom nije polučio dobre rezultate.
Piše: S.N.Objavljeno: 24. siječanj 2022. 19:36

Claudio Ranieri više nije trener Watforda. Engleski prvoligaš otkazao je suradnju s talijanskim trenerom samo tri mjeseca nakon što su ga imenovali trenerom.

Ranieri je preuzeo Watford 4. listopada nakon što je prijašnji trener Xisco Munoz u prvih sedam prvenstvenih utakmica upisao samo dvije pobjede. No, Talijan nije uspio preokrenuti rezultate pa se Watford trenutno nalazi na 19. mjestu s 14 bodova iz 20 utakmica. Ima dva boda manje od Norwicha koji drži posljednju poziciju koja osigurava ostanak u Premiershipu. No, taj ostanak neće pokušati izboriti Ranieri.

Inače, Watford je bio četvrti premierligaški klub kojeg je vodio Ranieri. Najveći uspjeh je ostvario 2016. kada je s Leicesterom osvojio senzacionalni naslov prvaka Engleske, a vodio je još Chelsea i Fulham. Nakon što je u veljači 2017. završila njegova suradnja s Leicesterom Ranieri se okušao u pet klubova, ali u niti jednom nije polučio dobre rezultate.

Linker
25. travanj 2024 23:15