Jadon Sancho i Erik ten Hag

 OLI SCARFF Afp
POSTAVIT ĆE ULTIMATUM

Engleski reprezentativac mogao bi se vratiti u United, no samo ako se u klubu riješe jednog čovjeka

Zainteresirani su i drugi klubovi koji prate trenutnu situaciju s mladim engleskim napadačem
Piše: Lucijan OžegovićObjavljeno: 18. travanj 2024. 21:04

Zvijezda engleske reprezentacije Jadon Sancho (24) navodno je spreman vratiti se u Manchester United pod uvjetom da nije pod vodstvom trenutnog trenera Crvenih Vragova, Erikom ten Hagom.

Sancho je ove sezone za United odigrao tek tri utakmice, prije nego što je poslan na posudbu u Borussiju Dortmund. U Borussiji je u drugom dijelu sezone upisao 14 nastupa te je zabio dva gola i podijelio dvije asistencije.

Erik Ten Hag je početkom rujna izostavio Jadona Sancha iz prve ekipe, uz objašnjenje da su glavni razlozi slaba forma i loši nastupi Engleza. Međutim, Sancho je smatrao drugačije, objašnjavajući da je iskorišten kao "žrtveni jarac" za slabije partije Uniteda, te je ten Hagove izjave okarakterizirao neistinitim.

S obzirom na još jednu slabu sezonu Uniteda, izgledno je da bi Erik ten Hag mogao izgubiti posao na Old Traffordu. U takvom slučaju, otvaraju se vrata prema mogućem povratku Sancha u Manchester United.

Borussia Dortmund je također pokazala interes da potpiše Sancha dugoročno, međutim cifra od 40 milijuna funti koju navodno Vragovi traže za Sanchove usluge može predstavljati veliki problem za Nijemce.

Zainteresirani su i drugi klubovi koji prate trenutnu situaciju s mladim engleskim napadačem.

Linker
18. travanj 2024 21:04