Ivo Grbić

 Paul Greenwood/shutterstock Editorial/profimedia
VELIKI PROPUST

Englezi nemaju milosti za nekadašnjeg Vatrenog: ‘Kakva farsa i glupost, pa što je uopće mislio?‘

Grbić je bio meta žestokih i nemilosrdnih kritika, te ismijavanja od strane navijača u 3:1 pobjedi Liverpoola
Piše: SNObjavljeno: 04. travanj 2024. 22:47

Hrvatski vratar Ivo Grbić, koji brani za engleski premijerligaš Sheffield United, snosio je odgovornost za prvi gol u utakmici protiv Liverpoola. Darwin Nunez je bio strijelac u 17. minuti, nakon što je Grbić izgubio loptu u svom šesnaestercu. Točnije, Grbić je imao dovoljno vremena da se oslobodi lopte, ali je čekao predugo, što je omogućilo Urugvajcu da blokira njegov udarac. Lopta se nakon toga samo otkotrljala u mrežu.

Nakon tog gola, društvene mreže i mediji u Engleskoj su eksplodirali. Grbić je bio meta žestokih i nemilosrdnih kritika, te ismijavanja od strane navijača. Iako su mediji bili nešto rezerviraniji, svi su bili iznenađeni kako je hrvatski vratar mogao napraviti takvu grešku koja je rezultirala golom.

image

Ivo Grbić

Ryan Browne/shutterstock Editorial/profimedia

"Daily Mail" navodi: "Čist poklon za Liverpool i Darwina Nuneza! Što je uopće mislio Grbić? Trenutak za zaborav Sheffieldova golmana."

BBC piše: "Sheffield je mogao voditi nakon prvih 90 sekundi, ali... Liverpool vodi nakon pogreške Ive Grbića, koji je dozvolio Darwinu Nunezu da zabije gol." Dion Dublin, bivši napadač Manchester Uniteda, izjavio je za BBC: "Pa što je Grbić radio? Dobio je povratni pas, a on jednom dodirne loptu i onda napravi tri koraka unatrag kao da nema nikakve hitnosti. Urnebesno, Grbić samom sebi nije dao šansu."

SportBible piše: "Kakav poklon za Darwina Nuneza! Glupost Ive Grbića završila je vodstvom Liverpoola."

Mirror navodi: "Farsa na Anfieldu! Grbić je napucao loptu ravno u Nuneza i zakuhao gol."

Linker
04. travanj 2024 23:03