ALEXANDER VILF Sputnik Via Afp
POVRATAK NA OTOK?

Englezi tvrde: Propadne li posao sa zvijezdom Man. Uniteda, lider Premier lige će dovesti Nikolu Vlašića!

Želja menadžera londonskog sastava je vratiti Jesseja Lingarda u klub. Ali, postoji i plan B.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2021. 14:26

Još uvijek je glavna želja Davida Moyesa, menadžera premierligaša West Hama vratiti u svoje redove Jesseja Lingarda. Prošle sezone njegov ga je Manchester United poslao na posudbu u London, ali sada ga je Ole Gunnar Solskjaer vratio natrag. Želja je kluba s istoka engleske prijestolnice vratiti ga, a ako ne uspiju u tom naumu, zna se i koji je igrač sastavni dio "plana B".

To je Nikola Vlašić! Britanski The Telegraph "zaključao" je tekst u kojem se spominje mogućnost da se hrvatskog reprezentativca dovede iz moskovskog CSKA za slučaj da se crvena strana Manchestera ne složi s odlaskom Lingarda koji se u potpunosti revitalizirao u West Hamu.

Iako je West Ham trenutno vodeća momčad Premier lige, nakon pobjeda protiv Newcastlea i Leicestera, navijači kritiziraju Moyesa i upravu jer još uvijek nije potpisano niti jedno pojačanje za novu sezonu. Menadžer koji je nekoć vodio i Manchester United želi završiti neke poslove prije kraja prijelaznog roka sljedećeg tjedna.

Vlašić će dakle, u West Ham stići samo u slučaju da klub ne uspije ispuniti zahtjeve Manchester Uniteda oko visine odštete za Lingarda. Odnosno, ako se klubovi međusobno ne dogovore oko svih stavki u financijskom dijelu posla. U tom slučaju, Vlašić će se vratiti u Premier ligu, gdje je već nosio dres Evertona.

Uprava je Moyesu dala oko 40 milijuna funti za trošenje ovog ljeta, a taj će novac biti dovoljan za potpis Vlašića, kojeg su ovog ljeta već htjeli brojni talijanski klubovi, a bio je nadomak potpisa za AC Milan.

Linker
08. svibanj 2024 08:10