Joško Gvardiol

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia
JE LI PRESKUP?

Europski velikan odustaje od Gvardiola? Stručnjak za transfere objavio: Stiže duplo jeftinija zamjena

Očito se još jedan renomirani klub, barem prešutno povukao iz utrke za Vatrenog.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. prosinac 2022. 13:25

Iako su za njega opasno zagrizli još ljetos, čini se da Joško Gvardiol, barem ove zime, neće postati član londonskog Chelseaja. Da je tome tako, jasno su čelnici Plavaca dali naznačiti još prije nekoliko dana, kada su se okrenuli drugoj opciji. Odmah je rečeno iz odaja na Stamford Bridgeu...

- Ne uspijemo li dovesti našu najveću želju, Joška Gvardiola, dovodimo Benoita Badiashilea!

I tako će biti. Jer, najpoznatiji svjetski novinar iz područja nogometnog tržišta, Fabrizio Romano, tvrdi sljedeće:

- Chelsea je jako blizu dovođenja svog trećeg ovozimskog pojačanja. Nakon Davida Fofane i Andreya Santosa, posao oko Badiashilea ulazi u završnu fazu. Sve stranke u postupku vjeruju da će posao uskoro biti završen. Finalne stvari se dogovaraju, osobni uvjeti su već dogovoreni, a igrač jako želi doći u Chelsea - napisao je Romano na dobro praćenim kanalima društvenih mreža.

Badiashile ima 21 godinu, a nogometno je stasao u Monacu, gdje ga je među ostalima vodio i bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Donedavno je bio standardni član mlade reprezentacije Francuske, a već ima i dva nastupa za seniorsku vrstu aktualnih svjetskih doprvaka.

Podsjetimo, Chelsea je još uvijek uključen u utrku za dovođenje Joška Gvardiola. Prema nekim izvorima, iz utrke se barem za ovu zimu povlače Real Madrid i Manchester City, a Chelseajev gradski rival Tottenham poslao je ponudu na koju još uvijek čeka odgovor iz Leipziga.

Otočki mediji pišu da bi posao oko dovođenja Badiashilea mogao Chelsea stajati oko 50 milijuna eura, što je svakako mnogo manje, možda čak i dvostruko od toga koliko bi ih koštale usluge najboljeg stopera Svjetskog prvenstva.

Linker
24. travanj 2024 14:12