IAN HODGSON Afp
TEŠKA SITUACIJA

Evo tko je odlučio izbaciti sebičnog Ronalda iz momčadi! Ovo mu je bila najteža odluka u karijeri

Odmotava se klupko što se to dogodilo nakon utakmice, pitanje je hoće li se Portugala vraćati na Old Trafford
Piše: Andro PolicObjavljeno: 20. listopad 2022. 21:00

Slavlje Manchester Uniteda protiv Tottenhama palo je u drugi plan, a show je "ukrao" Cristiano Ronaldo koji je prije kraja susreta otišao u svlačionicu.

- Nisam obraćao pozornost na to, sutra ćemo se baviti tim problemom - komentirao je trener Manchester Uniteda Erik ten Hag potez 37-godišnjeg igrača.

Ten Hag je htio uvesti Ronalda u igru potkraj susreta, što je Portugalac odbio i demonstrativno otišao u svlačionicu. Nizozemski strateg držao se svojih riječi nakon utakmice, problem je riješen tako što je Ronaldo udaljen iz momčadi. Odluka o "slučaju Ronaldo" bila je na Ten Hagu, a klub u potpunosti stoji iza njegove konačne odluke.

image
OLI SCARFF Afp

- Prvi je ovo put kako se Ten Hag u svojoj karijeri susreće s nekim igračem kalibra Cristiana Ronalda. Nikada nije imao takav slučaj s nekom velikom zvijezdom. Zanimljivo je kako je sinoć rekao da će taj problem riješiti sutra, u prošlosti se nije libio ući u sukob odmah kada bi mu netko proturječio - komentirao je nizozemski stručnjak Marcel van der Kraan za Sky Sports.

Ronaldo je u vrlo lošim odnosima s većinom stručnog stožera, a kako pišu engleski mediji, komunicirao je samo s nekoliko članova stožera, ali i ta je komunikacija bila raritet.

Linker
18. travanj 2024 17:36