IAN KINGTON Afp
NOVO KOLO

Fantasy Premiership: Cristiano Ronaldo je u formi, a Villa ima skromnu obranu. I Everton je dobar izbor

Ronaldo se preko tjedna odmarao, kao i ostali ključni igrači. Aston Villa je suparnik po mjeri
Piše: SNObjavljeno: 25. rujan 2021. 11:00

Pobjednik 5. kola fantasy Premiership prikupio je 81 bod. Taktika mu je naizgled bila jednostavna. Četiri igrača Brentforda, četiri Manchester Uniteda i tri Chelseaja. Ronaldo je dakako kapetan i eto pregršt bodova.

Je li 'igranje' na Ronalda u United dobar izbor i za novo kolo? United već u 13.30 sati dočekuje Aston Villu, Ronaldo se preko tjedna odmarao kao i ostali ključni igrači u svlačionici. Aston Villa doima se kao suparnik po mjeri, jer igra dosta otvoreno, a na strani ne baš i nešto čvrsto. Na dva gostovanja Villa je primila čak šest golova, zabila dva i nije se sastala s bodom. A Ronaldo je u fantastičnoj formi, kao i Bruno Fernandes.

Dobar izbor trebali bi biti i igrači Evertona koji doma dočekuju Norwich. Gosti su u jako lošem stanju, još uvijek nemaju ni bod, a Everton je doma u prva dva kola bio odličan, zabio je šest golova (po tri Burnleyju i Southamptonu). Everton izvan svog stadiona nije ni izbliza tako dobar, ali doma sve to nadoknađuje.

Ovo kolo donosi i veliki derbi Chelsea - Man. City. Utakmica za sladokusce, ali je li i dobar izbor za fantasy igrače? City se svako malo muči s golovima, jer nema izrazitog strijelca, a Chelsea zna 'zabetonirati ' obranu. Možda je obrana Chelseaja dobar izbor.

Linker
25. travanj 2024 09:57