SuperFantasy Premiership
IGRANJE BEZ PRESTANKA

Fantasy Premiership: Ludilo će trajati punih 10 tjedana, Ronaldo i Salah pravi izbor za vrh napada?

U subotu će Cristiano biti motiviran kao nikad, a Watford je doista skroman suparnik.
Piše: SNObjavljeno: 19. studeni 2021. 13:30

Tri reprezentativne pauze tijekom prvih 11 tjedana sezone Premiershipa. Naravno da klubovi lude, jer kako uhvatiti ritam i pravu formu? Srećom, Fantasy Premier League se vikenda vraća na scenu, te kreće ludilo koje će trajati punih 10 tjedana u kojima će praktički stalno igrati.

Je li gostovanje kod slabašnog Watforda prilika da u krupni plan gurnemo Cristiana Ronalda? Portugalski napadač jako je isfrustriran zbog slabih igara Uniteda, ali i zbog opjevanog poraza Portugala u kvalifikacijama za Katar. U subotu će biti motiviran kao nikad, a Watford je doista skroman suparnik. Obranu Uniteda nikako ne bismo preporučili, nikad ne znaš koliko golova ona može primiti...

Leicester je u pet domaćih utakmica zabio samo sedam golova, a Chelsea je na pet gostovanja primio samo jedan gol. Stoga imamo puno povjerenje u obranu gostiju iz Londona. Baš kao što imamo i veliko povjerenje u napadače Liverpoola koji su Arsenalu u posljednjih pet utakmica utrpali čak 16 golova. Salah posebno voli Arsenal, u 11 utakmica utrpao mu je sedam golova uz četiri asistencije.

Cityjevi igrači također se čine kao dobar izbor protiv Evertona koji je na gostovanjima jako slab i prima dosta golova, njih čak osam u pet utakmica.

Linker
25. travanj 2024 04:21